Geen producten (0)
Geen producten (0)

COMFORT BH - Q2023 (XL-XXL) ZWART

€ 6,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode leverancier Q2023
Bruto gewicht 85,00 g
Omschrijving

_____________________________________

ELASTISCHE COMFORT BH MET KANT

zonder voelbare naden

• geschikt voor de maten 42 ™ 46


Klassieke comfort bh met kant afgewerkt. Deze Comfort BH is vervaardigd met bodyform. De bodyform zorgt voor een goede en prettige ondersteuning aan voor, achter en zijkant van de BH.

De rekbaarheid van deze BH is ruim en soepel, welke ook voordelen brengt bij beperkte mobiliteit.  De microfiber stof is zacht en geweven zonder voelbare naden, waarmee ze ook zeer geschikt zijn bij pijnlijke littekens of andere ongemakken. Ben je zwanger of vind je het gewoon prettig om met een BH aan te slapen .. ook daarvoor is deze Comfort BH uitermate geschikt. Kortom, dit model is de meest comfortabele BH om te dragen.

Deze BH is volledig elastisch en vormt zich geheel naar het lichaam, de BH is geschikt t/m een cup E

 

 ♥ tip !! de BH kan zowel via in stap methode worden aangetrokken alsook via het hoofd. Zorg er bij beide methodes altijd voor dat de rand zich goed onder de borsten bevind voordat de bandjes omhoog worden gehaald.

  


Deze BH is voor 90%  vervaardigd uit Polyamide. Polyamide is een niet statisch stof,  welke zijn vorm behoudt en  zweet naar buiten transporteert, waar het vervolgens verdampt. Microvezel stof zet om deze reden ook niet aan tot extra transpireren. Anders als bijvoorbeeld bij katoen, kan de stof ook niet verzadigd raken en voor irritaties zorgen. Deze eigenschappen maken dat de stof bijzonder geschikt is voor ondermode .

 

  model Q2023

    Fine Woman Bra met kant ...

 

 Samenstelling Microvezels 

90% polyamide, 10% elasthan

 

Reacties
Facebook Twitter Pinterest Linkedin