Geen producten (0)
Geen producten (0)

ELASTISCHE COMFORT BH'S

Comfort BH's van STV

te dragen met en zonder soft pads

      geschikt voor de Cupmaten A,B,C,D,Eelastische comfort BH STV met vulling

 

 


Sorteer op:  

S8906 - COMFORT BH (XXL) L.ROZE _____________________________________ ELASTISCHE COMFORT BH…
€ 7,00
Op voorraad

PRODUCT INFORMATIE - model S8906 -

Mooie en extra stevige Comfort BH's van STV  ... Dit model heeft een wat lagere achterzijde en ook aan de voorzijde zijn deze BH's iets dieper uitgesneden waardoor ze net even iets afwijken van de standaard modellen.

Deze Comfort BH's kunnen met en zonder soft pads worden gedragen. De soft pads van dit model zijn iets groter en worden standaard meegeleverd.

Het voordeel van het dragen van soft pads is dat er extra versteviging wordt geboden. De boezem oogt ook wat voller en het zicht op tepel vorming wordt weggenomen. Tevens is het op een koudere dag iets warmer .. 

Deze Comfort BH's zijn vervaardigd met bodyform. De bodyform zorgt voor een goede en prettige ondersteuning. Deze BH's zijn volledig elastisch en vormen zich geheel naar het lichaam.


Deze Comfort BH's zijn geschikt vanaf maat 42 t/m 46

en voor de Cupmaten A,B,C,D,E


 ♥ tips !! de BH's kunnen zowel via in stap methode worden aangetrokken alsook via het hoofd. Zorg er bij beide methodes altijd voor dat de rand zich goed onder de borsten bevind voordat de bandjes omhoog worden gehaald.

 

  haal de soft pads uit de BH's voordat ze de wasmachine in gaan.

De soft pads zijn hier niet geschikt voor, deze kunnen op de hand worden gewassen.


  • minimale hoogte  aan de achterzijde is 11 cm
  • de bandjes zijn 4 cm breed

Deze BH's zijn voor 92%  vervaardigd uit Polyamide. Polyamide is een niet statisch stof,  welke zijn vorm behoudt en  zweet naar buiten transporteert, waar het vervolgens verdampt. Microvezel stof zet om deze reden ook niet aan tot extra transpireren. Anders als bijvoorbeeld bij katoen, kan de stof ook niet verzadigd raken en voor irritaties zorgen. Deze eigenschappen maken dat de stof bijzonder geschikt is voor ondermode .


Samenstelling Microvezels 

92% polyamide, 8% elasthan


 

Persoonlijke ervaringen ...

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren
Facebook Twitter Pinterest Linkedin