Geen producten (0)
Geen producten (0)

S8906 - COMFORT BH (XXL) L.ROZE

€ 7,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode leverancier S8906
Bruto gewicht 175,00 g
Omschrijving

 _____________________________________

ELASTISCHE COMFORT BH

met en zonder soft pads te dragen

 voor de cupmaten A,B,C,D,E

 • geschikt vanaf maat 42 t/m 46


Mooie en extra stevige Comfort BH van STV  ... Dit model heeft een wat lagere achterzijde en ook aan de voorzijde is deze BH iets dieper uitgesneden waardoor deze net even iets afwijkt van de standaard modellen.

Deze Comfort BH kan met en zonder soft pads worden gedragen. De soft pads van dit model zijn iets groter en worden standaard meegeleverd.

Het voordeel van het dragen van soft pads is dat er extra versteviging wordt geboden. De boezem oogt ook wat voller en het zicht op tepel vorming wordt weggenomen. Tevens is het op een koudere dag iets warmer ..  

Deze Comfort BH is vervaardigd met bodyform. De bodyform zorgt voor een goede en prettige ondersteuning. De rekbaarheid van deze BH is soepel, welke ook voordelen brengt bij beperkte mobiliteit.  Deze BH is volledig elastisch en vormt zich geheel naar het lichaam.


 ♥ tips !! de BH kan zowel via in stap methode worden aangetrokken alsook via het hoofd. Zorg er bij beide methodes altijd voor dat de rand zich goed onder de borsten bevind voordat de bandjes omhoog worden gehaald.

 

haal de soft pads uit de BH voordat deze de wasmachine in gaat.  De soft pads zijn hier niet geschikt voor, deze kunnen op de hand worden gewassen.


  • minimale hoogte  aan de achterzijde is 11 cm
  • de bandjes zijn 4 cm breed

Deze BH is voor 92%  vervaardigd uit Polyamide. Polyamide is een niet statisch stof,  welke zijn vorm behoudt en  zweet naar buiten transporteert, waar het vervolgens verdampt. Microvezel stof zet om deze reden ook niet aan tot extra transpireren. Anders als bijvoorbeeld bij katoen, kan de stof ook niet verzadigd raken en voor irritaties zorgen. Deze eigenschappen maken dat de stof bijzonder geschikt is voor ondermode .

 

  model S8906

    STV Comfort Bra ...

stv comfort bh

 Samenstelling Microvezels 

92% polyamide, 8% elasthan


Reacties
Facebook Twitter Pinterest Linkedin