Geen producten (0)
Geen producten (0)

ELASTISCHE (SPORT) BH

Comfort BH's van STV

te dragen met en zonder soft pads

geschikt voor de Cupmaten A,B,C,D

maten 36 ™ 42

 


Sorteer op:  

SPORT BH - B0272 (S/M) ZWART _____________________________________ ELASTISCHE (SPORT)…
€ 7,50
Op voorraad

PRODUCT INFORMATIE - model B0272 -

Wanneer je op zoek bent naar een voordelige en stevige Sport BH, of je draagt graag een stevig model Comfort BH dan biedt dit tanktop model beide voordelen ..

Deze (Sport) Comfort BH's kunnen met en zonder soft pads worden gedragen. De soft pads van dit model worden standaard meegeleverd.

Het voordeel van het dragen van soft pads is dat er extra versteviging wordt geboden. De boezem oogt ook wat voller en het zicht op tepel vorming wordt weggenomen. Tevens is het op een koudere dag iets warmer .. 

Deze (Sport) Comfort BH's zijn vervaardigd met een extra stevige bodyform. De bodyform zorgt voor een goede en prettige ondersteuning. Deze BH's zijn volledig elastisch en vormen zich geheel naar het lichaam.


Deze Comfort BH's zijn geschikt vanaf maat 36 t/m 42

en voor de Cupmaten A,B,C,D


 ♥ tips !! de BH's kunnen zowel via in stap methode worden aangetrokken alsook via het hoofd. Zorg er bij beide methodes altijd voor dat de rand zich goed onder de borsten bevind voordat de bandjes omhoog worden gehaald.

 

  haal de soft pads uit de BH's voordat ze de wasmachine in gaan.

De soft pads zijn hier niet geschikt voor, deze kunnen op de hand worden gewassen.


  • minimale hoogte  aan de zijkant is 10 cm
  • de bandjes zijn 5 cm breed

Deze BH's zijn voor 92%  vervaardigd uit Polyamide. Polyamide is een niet statisch stof,  welke zijn vorm behoudt en  zweet naar buiten transporteert, waar het vervolgens verdampt. Microvezel stof zet om deze reden ook niet aan tot extra transpireren. Anders als bijvoorbeeld bij katoen, kan de stof ook niet verzadigd raken en voor irritaties zorgen. Deze eigenschappen maken dat de stof bijzonder geschikt is voor ondermode .


Samenstelling Microvezels 

93% polyamide, 7% elasthan


 

Persoonlijke ervaringen ...

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren
Facebook Twitter Pinterest Linkedin