Geen producten (0)
Geen producten (0)

XG021 - MICROFIBER BOXER DAMES (XL/XXL) WIT

€ 2,75 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Bruto gewicht 60,00 g
Afmetingen (l,b,h) 0 x 0 x 28 cm
Omschrijving

_____________________________________

EXTRA HOOG MODEL BOXER

naadloze microfiber Boxer 

 

Deze dames Boxer is al jarenlang een van de meest verkochte modellen van Sweet Angel. Dit hoge taille model biedt een uitstekende pasvorm en laat zich dragen als een tweede huid.

Deze extra hoge Boxer is de meeste ideale Boxer om te dragen tijdens en rondom zwangerschappen. De Boxer heeft een extra ruime en soepele rekbaarheid en vormt zich naadloos naar je lichaam en is voorzien van een katoenen kruisje.  

Deze Boxer is voor 90%  vervaardigd uit Polyamide. Polyamide is een niet statisch stof,  welke zijn vorm behoudt en  zweet naar buiten transporteert, waar het vervolgens verdampt. De stof kan dus ook niet verzadigd raken en voor irritaties zorgen. Deze eigenschappen maken dat de stof bijzonder geschikt is voor ondermode .

 • minimale hoogte  is 28 cm

(onderkant pijpje tot bovenrand boxer)

 

  model XG021

    Sweet Angel finest ...


 Samenstelling Microvezels 

90% polyamide, 8% elasthan, 2% katoen


 ® original Sweet Angel underwear fashion

Wanneer je kiest voor microfiber ondergoed van Sweet Angel, dan kies je voor Comfort én Kwaliteit.

Sweet Angel ondermode wordt vervaardigd van de allerbeste Microvezel garens die garant staan voor jarenlang draagplezier. Ook na tal van wasbeurten blijft de elasticiteit volledig behouden.

♦ o.a. met het oog op hygiëne zijn alle modellen boxers, slips en strings voorzien van een katoenen kruisje. Dit maakt het ondergoed ook geschikt voor het dragen van bijv. inlegkruisjes.


 

 

Reacties
Facebook Twitter Pinterest Linkedin