Geen producten (0)
Geen producten (0)

COMFORT BH - XG8089 (38 t/m 42) M.GROEN

€ 7,50 € 6,38 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode leverancier XG8089
Bruto gewicht 175,00 g
Omschrijving

_____________________________________

ELASTISCHE COMFORT BH

met en zonder soft pads te dragen

 voor de cupmaten A,B,C,D,E

• geschikt vanaf maat 38 t/m 42


Deze mooie vlinder BH werd door Sweet Angel uitgebracht in de zomer collectie van 2017. Een verrassend mooi model BH welke niet alleen de Looks heeft maar tevens het bekende comfort weet te bieden. 

Deze Comfort BH kan met en zonder soft pads worden gedragen. De soft pads worden standaard meegeleverd.

Het voordeel van het dragen van soft pads is dat er meer versteviging wordt geboden. De boezem oogt ook wat voller en het zicht op tepel vorming wordt weggenomen. Tevens is het in de koudere dag iets warmer .. 

Deze Comfort BH is vervaardigd met bodyform. De bodyform zorgt voor een goede en prettige ondersteuning. De rekbaarheid van deze BH's is ruim en soepel, welke ook voordelen brengt bij beperkte mobiliteit.  Deze BH is volledig elastisch en vormt zich geheel naar het lichaam.


 ♥ tips !! de BH's kunnen zowel via in stap methode worden aangetrokken alsook via het hoofd. Zorg er bij beide methodes altijd voor dat de rand zich goed onder de borsten bevind voordat de bandjes omhoog worden gehaald.

haal de soft pads uit de BH's voordat ze de wasmachine in gaan.  De soft pads zijn hier niet geschikt voor, deze kunnen op de hand worden gewassen.


  • de bandjes zijn 4 cm breed

Deze BH is voor 90%  vervaardigd uit Polyamide. Polyamide is een niet statisch stof,  welke zijn vorm behoudt en  zweet naar buiten transporteert, waar het vervolgens verdampt. Microvezel stof zet om deze reden ook niet aan tot extra transpireren. Anders als bijvoorbeeld bij katoen, kan de stof ook niet verzadigd raken en voor irritaties zorgen. Deze eigenschappen maken dat de stof bijzonder geschikt is voor ondermode .

 

  model XG8089

    Sweet Angel Vlinder Bra ...


 Samenstelling Microvezels 

90% polyamide, 10% elasthan


Voor de liefhebbers zijn er tevens erg mooie bijpassende Slips (model XG2049en Boxers (model XG2048)

dames naadloze microfiber boxers sweet angel XG2048   naadloze microfiber dames boxers model xg2049

Beide modellen zijn er voor de maten 34 t/m 40


® original Sweet Angel underwear fashion

Wanneer je kiest voor microfiber ondergoed van Sweet Angel, dan kies je voor Comfort én Kwaliteit.

Sweet Angel ondermode wordt vervaardigd van de allerbeste Microvezel garens die garant staan voor jarenlang draagplezier. Ook na tal van wasbeurten blijft de elasticiteit volledig behouden.


Reacties
Facebook Twitter Pinterest Linkedin