Geen producten (0)
Geen producten (0)

D6602 - COMFORT BH (M/L) FRAMBOOS

€ 7,00 € 6,30 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode leverancier D6602
Bruto gewicht 175,00 g
Omschrijving

_____________________________________

ELASTISCHE COMFORT BH

met en zonder soft pads te dragen

voor de cupmaten A,B,C,D

 • geschikt vanaf maat 36 t/m 40


Mooie BH van Donna, vervaardigd vanuit het zelfde principe als de gewone Comfort BH alleen nu aan de voorzijde opgeleukt met Kant.

Ben je op zoek naar een mooie Comfort BH die naast de Looks ook nog extra stevigheid biedt, dan zal dit model zeker geen verkeerde keuze zijn.

Deze Comfort BH kan met en zonder soft pads worden gedragen. De soft pads worden standaard meegeleverd.

Het voordeel van het dragen van soft pads is dat er extra versteviging wordt geboden. De boezem oogt ook wat voller en het zicht op tepel vorming wordt weggenomen. Tevens is het op een koudere dag iets warmer .. 

Deze Comfort BH is vervaardigd met bodyform. De bodyform zorgt voor een goede en prettige ondersteuning. Deze BH is volledig elastisch en vormt zich geheel naar het lichaam.


 ♥ tips !! de BH kan zowel via in stap methode worden aangetrokken alsook via het hoofd. Zorg er bij beide methodes altijd voor dat de rand zich goed onder de borsten bevind voordat de bandjes omhoog worden gehaald.

haal de soft pads uit de BH voordat deze de wasmachine in gaat.  De soft pads zijn hier niet geschikt voor, deze kunnen op de hand worden gewassen.

Gebruik bij dit model zeker geen droger !!


  • minimale hoogte  aan de achterzijde is 10 cm
  • de bandjes zijn 4 cm breed

Deze BH is voor 93%  vervaardigd uit Polyamide. Polyamide is een niet statisch stof,  welke zijn vorm behoudt en  zweet naar buiten transporteert, waar het vervolgens verdampt. Microvezel stof zet om deze reden ook niet aan tot extra transpireren. Anders als bijvoorbeeld bij katoen, kan de stof ook niet verzadigd raken en voor irritaties zorgen. Deze eigenschappen maken dat de stof bijzonder geschikt is voor ondermode .

 

  model D6602

    DONNA BH met Kant ...

donna comfort bh

 Samenstelling Microvezels 

93% polyamide, 7% elasthan


Reacties
Facebook Twitter Pinterest Linkedin