Geen producten (0)
Geen producten (0)

B1378 - HEREN MICROFIBER BOXERSHORT (M) L.GRIJS

€ 2,65 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode leverancier B1378
Bruto gewicht 55,00 g
Omschrijving

_____________________________________

M&B BOXERSHORT

Naadloze Microfiber Boxer 

 

• maat M


Trendy Boxershorts van M&B. deze Boxershorts zijn zacht en hebben een ruime rekbaarheid en hebben een ingeweven applicatie. Deze mannen Boxers zijn volledig elastisch, vormen zich naar het lichaam en laten zich dragen als een tweede huid. 

Deze Boxershorts hebben geen voelbare naden en ze hebben een soepele rekbaarheid welke ook voordelen biedt bij beperkte mobiliteit. Ook bij het gebruik van een rolstoel, tijdens revalidatie en bij litteken vorming kan het dragen van deze naadloze Boxershorts een uitkomst zijn.

Microfiber Ondergoed is zo licht en zacht dat het dragen ervan nauwelijks wordt ervaren. Deze Boxershorts zijn daarom ook zeer geschikt bij verhoogde gevoeligheid.


        Minimale Hoogtes :

  • hoogte Boord is 4 cm
  • hoogte Zijkant is 27 cm (onderkant pijpje tot bovenrand boxer)
  • hoogte Voorzijde is 19 cm (onderkant kruis tot bovenrand boxer)

 

  model B1378

    M&B BOXER ...

M&B NAADLOZE MICROFIBER ONDERMODE

Deze Boxershort is voor 92%  vervaardigd uit Polyamide. Polyamide is een niet statisch stof,  welke zijn vorm behoudt en  zweet naar buiten transporteert, waar het vervolgens verdampt. Microvezel stof zet om deze reden ook niet aan tot extra transpireren. Anders als bijvoorbeeld bij katoen, kan de stof ook niet verzadigd raken en voor irritaties zorgen. Deze eigenschappen maken dat de stof bijzonder geschikt is voor ondermode .

 

 Samenstelling Microvezels 

92% polyamide, 8% elasthan


 

Reacties
Facebook Twitter Pinterest Linkedin