Geen producten (0)
Geen producten (0)

B3152 - HEREN MICROFIBER BOXERSHORT (M) ZWART

€ 2,65 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode leverancier B3152
Bruto gewicht 55,00 g
Omschrijving

_____________________________________

M&B BOXERSHORT

Naadloze Microfiber Boxer 

 

• maat M


Één van de klassiekers van M&B. Dit model is al heel wat jaren een zeer geliefde Boxershort bij de heren. Deze tijdloze Boxershort is zacht en heeft een ruime rekbaarheid. Deze mannen Boxer is volledig elastisch, vormt zich naar het lichaam en laat zich dragen als een tweede huid. 

Deze Boxershort heeft geen voelbare naden en een soepele rekbaarheid welke ook voordelen biedt bij beperkte mobiliteit. Ook bij het gebruik van een rolstoel, tijdens revalidatie en bij litteken vorming kan het dragen van deze naadloze Boxershorts een uitkomst zijn.

Microfiber Ondergoed is zo licht en zacht dat het dragen ervan nauwelijks wordt ervaren. Deze Boxershorts zijn daarom ook zeer geschikt bij verhoogde gevoeligheid.


        Minimale Hoogtes :

  • hoogte Boord is 4 cm
  • hoogte Zijkant is 27 cm (onderkant pijpje tot bovenrand boxer)
  • hoogte Voorzijde is 19 cm (onderkant kruis tot bovenrand boxer)

 

  model B3152

    M&B BOXER ...

M&B NAADLOZE MICROFIBER ONDERMODE

Deze Boxershort is voor 92%  vervaardigd uit Polyamide. Polyamide is een niet statisch stof,  welke zijn vorm behoudt en  zweet naar buiten transporteert, waar het vervolgens verdampt. Microvezel stof zet om deze reden ook niet aan tot extra transpireren. Anders als bijvoorbeeld bij katoen, kan de stof ook niet verzadigd raken en voor irritaties zorgen. Deze eigenschappen maken dat de stof bijzonder geschikt is voor ondermode .

 

 Samenstelling Microvezels 

92% polyamide, 8% elasthan


 

Reacties
Facebook Twitter Pinterest Linkedin