Geen producten (0)
Geen producten (0)

MICROFIBER BOXERSHORT (M/L) BX3013 - WIT

€ 2,50 € 2,25 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode leverancier BX3013
Bruto gewicht 55,00 g
Omschrijving

_____________________________________

BLACK J♠CK BOXERSHORT

Naadloze Microfiber Boxer 

 

• maat M/L


Één van de nieuwkomers op de Europese Markt en een merk welke nu al als leuke aanwinst kan worden gezien. Deze uit Zuid Amerika afkomstige Black J♠ck Boxershort is volledig elastisch en laat zich dragen als een tweede huid.

Dit model heeft geen voelbare naden en een een ruime en soepele rekbaarheid welke ook voordelen biedt bij beperkte mobiliteit. Ook bij het gebruik van een rolstoel, tijdens revalidatie en bij litteken vorming kan het dragen van deze naadloze Boxershorts een uitkomst zijn.

Microfiber Ondergoed is zo licht en zacht dat het dragen ervan nauwelijks wordt ervaren. Deze Boxershorts zijn daarom ook zeer geschikt bij verhoogde gevoeligheid.


        Minimale Hoogtes :

  • hoogte Boord is 4 cm
  • hoogte Zijkant is 27 cm (onderkant pijpje tot bovenrand boxer)

 

  model BX3013

    BLACK J♠CK CLASSIC BOXER ...

BLACK JACK MICROFIBER BOXERSHORT BX3013

Deze Boxershort is voor 90%  vervaardigd uit Polyamide. Polyamide is een niet statisch stof,  welke zijn vorm behoudt en  zweet naar buiten transporteert, waar het vervolgens verdampt. Microvezel stof zet om deze reden ook niet aan tot extra transpireren. Anders als bijvoorbeeld bij katoen, kan de stof ook niet verzadigd raken en voor irritaties zorgen. Deze eigenschappen maken dat de stof bijzonder geschikt is voor ondermode .

 

 Samenstelling Microvezels 

90% polyamide, 10% elasthan


 

Reacties
Facebook Twitter Pinterest Linkedin